Wij, Jan en Tenno Kroon , zijn mensen met ervaring in de brandwereld. Jan is brandweerofficier, heeft jaren ervaring als officier van dienst en is 15 jaar brandweercommandant geweest. Tevens is Jan in het bezit van de diploma’s instructeur en instructeur adembescherming. Tenno is een ervaren bevelvoerder in de rang van brandmeester met jaren uitrukervaring. Tenno is in het dagelijks leven Safety Officer en heeft heel veel ervaring op schepen.

Graag zijn wij uw partner als het om brandweerdiensten gaat. Wij leveren brandwachten en Safety Officieren door heel Nederland. Onze brandweermensen zijn opgeleide repressieve brandweermensen waarvan het opleidingsniveau varieert van brandwacht, hoofdbrandwacht tot brandmeester. Onze brandweermensen zijn ervaren brandweermensen die veelal bij vrijwillige gemeentelijke brandweerkorpsen werken.

Met name ligt onze specialisatie bij brandgevaarlijke werkzaamheden op schepen en hebben veel ervaring op dit toch wel specifieke gebied. Onze brandwachten zijn in staat handelend op te treden bij calamiteiten. Zij kunnen een beginnende brand onder controle houden, op een doelmatige manier doorgeven van meldingen aan de hulpdiensten, het uitvoeren en/of leiden van eventuele ontruimingen.